přejít k hlavnímu textu

2115

Příčina

Nastavení papíru zadaná při tisku neodpovídají informacím o papíru pro zásobník ručního podavače registrovaným v tiskárně.

Poznámka

Pokud se například nastavení papíru zadaná při tisku liší od informací o papíru pro zásobník ručního podavače registrovaných v tiskárně, na displeji LCD tiskárny se zobrazí následující zpráva.

  • Nastavení papíru zadaná v ovladači tiskárny při tisku:

    Velikost papíru: A4

    Typ papíru: Photo Paper Plus Glossy II A

  • Informace o papíru pro zásobník ručního podavače registrované v tiskárně:

    Velikost papíru: A3

    Typ papíru: Plus Glossy II A

Po stisknutí tlačítka OK na tiskárně se na displeji LCD zobrazí nastavení papíru zadaná při tisku.

Jak postupovat?

Pomocí tlačítek vlevovpravo vyberte možnost Další (Next) a stisknutím tlačítka OK na tiskárně zobrazte níže uvedenou obrazovku.

Pomocí tlačítek nahorudolů vyberte příslušnou akci a poté stiskněte tlačítko OK na tiskárně.

Poznámka

  • V závislosti na nastavení se nemusí zobrazit všechny možnosti uvedené níže.
Použít nast. zás. ručního podav. (Use manual feed tray settings)

Tuto možnost vyberte, chcete-li tisknout na vložený papír pomocí nastavení papíru zadaných při tisku.

Pokud je například při tisku zadána velikost papíru A4 a v informacích o papíru pro zásobník ručního podavače je registrována velikost A3, vyberte tuto možnost, když chcete tisknout na papír o velikosti A3 vložený v zásobníku ručního podavače pomocí nastavení velikosti A4.

Vyměnit papír a tisknout (Replace the paper and print)

Chcete-li po výměně papíru v zásobníku ručního podavače tisknout, vyberte tuto možnost.

Pokud je například při tisku zadána velikost papíru A4 a v informacích o papíru pro zásobník ručního podavače je registrována velikost A3, vyberte tuto možnost, když chcete tisknout po výměně papíru v zásobníku ručního podavače na papír velikosti A4.

Po změně papíru se zobrazí obrazovka pro registraci informací o papíru pro zásobník ručního podavače. Zaregistrujte v tiskárně informace o papíru podle vloženého papíru.

Poznámka

Zrušit (Cancel)

Zruší tisk.

Tuto možnost vyberte, když chcete změnit nastavení papíru zadaná při tisku. Změňte nastavení papíru a pokus tisknout zopakujte.

Poznámka

  • Budete-li chtít potlačit zobrazení zprávy bránící nevhodnému tisku, upravte nastavení podle následujících pokynů. Pokud potlačíte zprávu, tiskárna použije nastavení papíru zadaná při tisku bez ohledu na to, zda papír vložený do zásobníku ručního podavače odpovídá nastavením papíru.